2020. március 16.
Szerző: Ügyvédi Iroda

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A koronavírus járványra és a nemrég meghozott kormányzati intézkedésekre tekintettel, valamint mindannyiunk egészségének védelme érdekében az alábbi, ügyvédi irodánk működését érintő lényeges döntésekről és kérésekről szeretnénk tájékoztatni Önöket:

 

  • Irodánkban a személyes ügyfélfogadás, illetve személyes tanácsadás jelenleg csak kivételes esetben elérhető, ezért kérjük Önöket, hogy telefonon vagy e-mail üzenetben keressenek bennünket. A konzultációkat, jogi tanácsadásokat e-mailen keresztül, telefonon vagy egyéb elektronikus formában (Skype) végezzük.
  • Amennyiben a szerződéskötés nem elhalasztható és a technikai feltételek mindegyik félnél adottak, úgy az aláírás és ellenjegyzés során a videóazonosítást (távazonosítást) részesítjük előnyben.
  • Indokolt esetben, amennyiben a személyes találkozó elkerülhetetlen, úgy kérjük Önöket, hogy az alapvető higiéniás előírások betartása mellett kerüljön arra sor (kézmosás, fertőtlenítés, biztonságos távolságtartás stb.).
  • Abban az esetben, ha valaki beteg vagy az elmúlt hetekben járt valamely veszélyeztetett országban, esetleg kapcsolatba kerülhetett olyan személlyel, aki fertőzött (lehet), kérjük jelezze, hogy a személyes konzultáció helyett megfelelő megoldást találjunk az egyeztetésre!
  • Tájékoztatjuk továbbá Önöket arról, hogy a tegnapi napon rendkívüli ítélkezési szünet került elrendelésre, melynek értelmében a hazai bíróságok nem tartanak tárgyalást a rendkívüli ítélkezési szünet időtartama alatt.

 

A fentiek ellenére munkánkat természetesen folytatjuk, kollégáink e-mailben és telefonon 9-18 óra között elérhetőek a szokásos módon.

 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Madarassy Ügyvédi Iroda